Annonser på olika platser

Oavsett om du har ett eget företag eller vill sälja din cykel finns det ett antal olika taktiker som du kan använda dig av för att annonsera. Här kommer några exempel på flera sådana taktiker och platser som du kan annonsera på.

Sociala medier

Något som är mycket populärt just nu av goda skäl är att annonsera på sociala medier. Här finns det lite olika sätt att gå till väga. Du kan bland annat annonsera på dina egna sociala medier, vilket såklart är helt kostnadsfritt och ett mycket bra sätt att väcka uppmärksamhet om du har många följare.

Det finns också de som väljer att lägga in annonser på sociala medier. Detta är såklart en ekonomisk investering men gör också att du kan locka kunder som du själv inte känner Och nå en bredare målgrupp.

Lokalt

I dessa digitala tider har många glömt bort den kraft som finns i att annonsera lokalt. Att sätta lappar eller flygblad på frekvent besökta platser är ett mycket effektivt sätt att få ögonen på sitt företag eller den tjänst man har att erbjuda. Detta är också ett sätt att annonsera som inte kostar speciellt mycket ekonomiskt.